Reparation af mobiltelefoner!

Foreningen tilbyder nu sine medlemmer at reparere deres mobiltelefoner. Det koster kun prisen på de reservedele der skal skiftes. Alle medlemmer der ønsker at få repareret deres mobiltelefon skal sende modelnummeret på deres mobil, hvad der skal skiftes samt hvor travlt I har – det sidste er vigtigt i forhold til hvor vi kan købe reservedelene. Købes de i Kina kan det tage op til seks uger at få reservedelene hjem. Hvis vi køber dem i Danmark tager det typisk et par dage.

Hvis du ikke kender modelnummeret på din mobil eller hvad er helt nøjagtigt skal skiftes så send din navn og telefonnummer til mobil@fgive.org så ringer vores formand til dig og så finder I sammen ud af det.

Vi tilbyder i samme anledning, vi uden krav om medlemsskab, at reparere mobiltelefoner for borger på overførselsindkomst (a-kasse, sygedagpenge osv.) eller borgere med en stram økonomi.

Da dette projekt muligvis falder ind under loven om indsamlinger må vi ikke bede folk at støtte os – med mindre de er medlemmer og muligheden for at støtte kun er tilgængelig for medlemmer. Så før vi har 1.000,- til at anmelde indsamlingen eller vi via af vores medlemmer har mulighed for selv at finansiere reservedelene så må vi ikke gøre mere ved dette projekt.

Vær forsikret om at der arbejdes på højtryk for at finde en løsning som er lovlig og mulige!