Fgive.org får støtte fra GreenSpeak.dk

Foreningen har modtaget sin første donation. Den venlige giver er GreenSpeak.dk. Det er en milepæl for vores forening. Jeg tolker denne begivenhed som et tegn på tillid til foreningen og de mennesker der driver den. Tillid smitter, men det kræver altid at der er nogen som tør stå frem og sige det højt – “jeg tror på det her!”. Udover vores kreds af medlemmer, der viser deres tillid ved deres medlemsskab, er det også meget vigtigt at nogen uden for vores kreds træder frem og viser deres tillid og støtte til vores forening. Støtten fra GreenSpeak.dk er et stort tegn på tillid og med den i hånden kan vi forhåbentlig viser andre at vi også er deres tillid værdig.

Vores forening har mange kompetencer bag sig og det gælder om at bringe dem i spil på en måde så de både løfter foreningen og gør en positiv forskel ude i samfundet og den verden vi lever i.

Det gælder også for vores samarbejdspartnere og derfor kan vi ikke bare samarbejde med et hvilket som helst teleselskab. Der er nødt til at være nogle værdier vi har fælles. GreenSpeak.dk ønsker at gøre en positiv forskel og det de gør gennem et meget aktive engagement i at støtte en lang række velgørende organisationer, som vi er meget taknemlige for nu, at være en del af nu.