Så har vi fået faste rammer – Tordage, kl 17 – 19:30, Avedøre, Enghøjhuset, Konferencerummet

Vi har lige fået bekræftet at vi kan anvende konferencerummet i Enghøjhuset (der hvor vi har afholdt WordPress kursus)  alle torsdage fra og med den 29. september til og med 15. december mellem kl 17 – 19:30. Dog kan vi kun få lokalet fra kl 18 torsdag den 6. oktober.

Indtil videre er der ikke en fast aktivitetsplan, men der vil være elektronik, arduinos, raspberry pi, wifi, programmering, Linux servere på programmet. Hvis vi kan få en aftale i stand med et sted hvor vi kan lave grovere arbejder så kommer der også vind- og vandmøller, solfangere og biogas på programmet. Vi kan dog altid planlægge hvad vi vil lave når vi får mulighederne.

Som nævnt i vores nyhedsbrev er vi startet på at søge støtte bland de lokale virksomheder i Hvidovre. Vi har bedt om støtte til 20 multimetre af en rimmelig kvalitet. Med 20 multimere kan vi undervise 10 grupper på max 3 deltagere samtidig. Dvs. et hold på 30 deltagere. Vi vil også søge Raspberry Foundation om 10 stk Raspberry Pi Zero’s og så skal vi ellers i gang med at samle brugt computer skærme, keyboards og mus ind så folk ikke behøver at tage deres egen computer med.

Så snart mangler vi bare nogle børn og unge i alderen 11 år til 99 år.  Vi ser gerne at både børn og forældre deltager – det koster det samme; 120 kr pr år pr husstand i kontingent. Vi skal nok finde på noget som kan engagere alle, så alle både har det sjovt og lærer noget.

Den bærende ånd vil være at man prøve sig frem og det at øve sig og fejle er en naturlig del af at lære noget nyt ligesom man lærer bedre hvis man har det sjovt.

Vel mødt – vi ses torsdag d. 29/9-16, kl 17 i Enghøjhuset.